Bekistingelementen huren? Stort nu uw eigen betonkelder of zwembad!

Paschal bekistingelementen huren

U kunt bij ons uitsluitend Paschal bekisting huren. Met onze jarenlange ervaring in deze wand en kolom bekistingselementen garanderen we uw een uitstekend resultaat. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we u een maatwerk bekisting leveren voor nagenoeg iedere situatie. Kwaliteitsmaterialen en veiligheid staan bij ons voorop en onze bekisting is dan ook in perfecte staat. Hieronder vindt u de diverse basiselementen voor het storten van uw kelder. Wilt u liever maatwerk advies of een offerte? Neem dan contact met ons op.

 

Contact            Over ons  

Bekistingelementen huren?

Bij ons kunt u drie verschillende soorten bekistingselementen huren:

Paschal GE Elementen

Paschal GE Elementen

Wij beschikken over de volgende elementen:

200 cm breed

275 cm hoog

óf 

150 cm breed

275 cm hoog

Paschal Rasterbekisting

Paschal Rasterbekisting

Wij beschikken over de volgende elementen:

5 tot 100 cm breed

125 cm hoog

en 

5 tot 100 cm breed

150 cm hoog

Funderingsbekisting

Funderingsbekisting

Plaatbekisting tot maximaal 60 cm hoog

- op maat geleverd

- met passende wapening

- totaalconcept

Wandbekistingelementen huren

De wandbekistingselementen zorgen voor een stabiele constructie om strakke wanden te storten. Dit kan in de vorm van tuinmuren, kelderwanden, zwembaden etc. Wandbekisting hebben we in diverse elementen, zo kunt u van simpele tot gecompliceerde bouwwerken storten. De systematische opbouw en verschillende hoogte en breedte elementen bieden gegarandeerd de juiste oplossing voor uw klus. 

Standaard maten van elementen zijn onder andere:

  • 150 x 275 (BxH)
  • 200 x 275 (BxH)

Offerte aanvragen            Bel voor meer informatie  

Wandbekisting huren

Kolombekisting

De bekisting voor een kolomfundering of poer-stiep fundering betreft kleinere losse delen. Op deze poeren (puntbelastingen) worden vervolgens kolommen aangebracht voor de opbouw van de verdere constructie. Bij een fundering op heipalen zal de poer met de bovenkant van de heipalen  worden verbonden, waarna op de poer een kolom kan worden aangebracht. Met onze bekistingselementen kunt u perfect de juiste kolomafmetingen gestort krijgen voor wat in uw situatie nodig is. Deze bekistingsoplossing is in alle afmetingen en hoogtes te huren.

 

Prijs opvragen            Wapening & beton nodig?  

Huur uw kolombekisting

Funderingsbekisting (tot 60cm)

Funderingsbekisting bestaande uit plaatbekisting hebben we tot 60cm hoogte. Deze plaatbekisting leveren we op maat aan waardoor u relatief simpel en in korte tijd de bekisting hebt staan. In combinatie met de passende wapening kunnen we een totaal concept aanbieden. Door dit in één hand te regelen bespaart u tijd en geld en hebt u de best passende oplossing voor een kwalitatief hoogwaardige fundering. Eventuele toebehoren als bekistingsbruggen, isolatie etc. zijn ook bij ons bij te bestellen.

Funderingstoebehoren bestellen?

plaatbekisting fundering

De juiste bekisting voor uw situatie

Voor het bepalen van de juiste bekisting en toebehoren denken wij graag met u mee! Onze jarenlange ervaring in de betonwereld biedt een praktisch advies. Niet alleen de juiste maatvoering maar ook de juiste combinatie van diverse hulpstukken en verbruiksmaterialen geven u de juiste start. Op onze website vindt u de juiste losse elemementen en mogelijke oplossingen. Maar vraag gerust een prijs op voor uw situatie door uw tekening aan te leveren en zo kunt u de juiste bekistingselementen huren.

Offerte aanvragen            Over ons  

Bedrijfshal bouwen?

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer