Zelf uw wapening en beton regelen?

De juiste (prefab)wapening

Er zijn verschillende soorten wapening, samen met u bepalen we de voor u best passende, goedkoopste en praktische oplossing. Wanneer u uw fundering of kelder gaat storten en uw bekisting bij ons huurt dan leveren we graag een totaal concept. Wanneer we de maatvoering van de bekisting voor u hebben uitgerekend is het voor ons een kleine moeite om voor u de wapening erbij te regelen. We kennen de markt en ontzorgen u zo geheel! 

  • Betonstaalmatten
  • Wapeningkorf
  • Strook- en poerwapening

Wapening of beton regelen?

Laat het juiste beton komen

Afhankelijk van uw constructieberekeningen en/of bouwbesluit moet u de juiste wapening en betoncombinatie hebben. Hiervoor zijn diverse factoren van belang welke daarin meewegen. Bij de huur van onze bekisting kunnen wij vanuit het totaalpakket wat we bieden ook de beton voor u regelen. We zorgen voor het juiste type beton wat tijdig en in juiste hoeveelheden wordt geregeld. Hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

de juiste beton

Wanden en funderingen

Isoleren wordt al jaren gedaan maar de nieuwste isolatienormen zijn behoorlijk aangescherpt. Wanneer u een nieuwe fundering of betonkelder stort is ons advies om dit gelijk van de juiste isolatie te voorzien. Wanneer wij bij u de huurbekisting komen bezorgen of ophalen kunnen we in één moeite door isolatiemateriaal voor u regelen en meeleveren. De calculatie van de bekisting is gemaakt, dus de meters zijn bekend en we regelen voor u de juiste hoeveelheid isolatie. 

Isolatie nodig?

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer